Ναυτικός Όμιλος Άσσου: ΑΡΩΜΑ ΡΙΟΥ ΣΤΑ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016

0



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Αμεινόκλεια 2016 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου το Σαββατοκύριακο 27 κ 28 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Άσσου Κορινθίας.  Συμμετείχαν  32 αθλητές από 4 ναυτικούς ομίλους.

Ο καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για τη διεξαγωγή των αγώνων και ολοκληρώθηκε το σύνολο των προβλεπόμενων ιστιοδρομιών ήτοι 6 στο σύνολό τους. Οι νικητές ανά κατηγορία σκαφών στην Γενική Κατάταξη είναι οι ακόλουθοι:

OPTIMIST: ΓΚΙΖΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ι.Ο. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
LASER RADIAL: ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΟ ΑΣΣΟΥ
LASER 4.7: ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΝΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ  

Η έκπληξη που επεφύλασσε όμως  ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου, τόσο στους αθλητές όσο και στους συνοδούς και παραβρισκόμενους θεατές, ήταν ότι πέραν των επίσημων προσκεκλημένων της τοπικής κοινωνίας παρευρέθησαν στη τελετή απονομής των μεταλλίων και απένειμαν μετάλλια οι ολυμπιονίκες μας Παναγιώτης Μάντης (Ολυμπιονίκης στα 470 στο Ρίο), Μιχάλης Πατενώτης (μέλος της ομάδας μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου του Nacra 17 στο Ρίο) και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 470 Υogev Yosef. Έτσι οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματα τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να αγγίξουν το Ολυμπιακό μετάλλιο αφού πρώτα δεσμεύτηκαν ότι στο μέλλον κάποια στιγμή όχι μόνο θα τους φτάσουν αλλά και θα τους ξεπεράσουν.
Η παρουσία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Άσσου στους αγώνες Αμεινόκλεια 2016 ήταν απόλυτα επιτυχημένη και πιστεύουμε ότι μετά την ολοκλήρωση και της χειμερινής περιόδου η οποία ξεκινάει τον Σεπτέμβρη θα ακολουθήσουν διακρίσεις τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και σε Πανελλήνιο.
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ναυτικός Όμιλος Άσσου: ΑΡΩΜΑ ΡΙΟΥ ΣΤΑ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator