ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2016 - ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

0ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η δημοτική βιβλιοθήκη του Δ. Σικυωνίων φιλοξενεί τον Αύγουστο δύο ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στα πλαίσια των Σικυωνίων '16 

ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ | Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Βασιλείου Από Τετάρτη 10.08 έως και Κυριακή 14.08 | Εγκαίνια: Τετάρτη 10.08 στις 8 μ.μ.

Η έκθεση με τίτλο ΑΘΑΝΑΤΟΙ περιλαμβάνει πορτρέτα σε διαστάσεις Α4 με μολύβι, από προσωπικότητες που σημάδεψαν την ανθρωπότητα με το έργο τους και ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για την υποστήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με νεοπλασματικές ασθένειες "Η ΠΙΣΤΗ". Ποιήτρια, συγγραφέας, ζωγράφος, στοχαστής και μέτοικος στον αλλότριο Βορρά η Ελένη Βασιλείου επέλεξε μέσα από εθελοντικές δράσεις να περπατήσει μονοπάτια και να χαράξει Ουρανούς, κυρίως παιδικούς. Αφήνει αστερόσκονη σε κάθε πέρασμά της και διαδίδει μηνύματα από μέρη μακρινά. Έχει πραγματοποιήσει τέσσερις ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και συμμετέχει σε ομαδικές κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ενίσχυσης συλλόγων ευπαθών ομάδων. 

ΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ | Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρινέλας Ρούσου Από Τρίτη 09.08 και ως Σάββατο 20.08 | Εγκαίνια: Τρίτη 09.08 στις 8 μ.μ.

Ερευνήτρια και καθηγήτρια ψυχολογίας είναι η 8η ατομική της έκθεση στην Ελλάδα και οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και δημιουργική φαντασία. "Στις δημιουργίες μου δεν θέλω να αναπαράγω εγκόσμια στοιχεία που είναι ήδη γνωστά και κατανοητά. Η ζωγραφική Πράξη είναι για μένα έκφραση αναζήτησης σε έναν ανεπαίσθητo κόσμο, συμβολική, αφηρημένη, που οδηγεί στην πηγή των διαδρομών της ψυχήςκαι η τέχνη της ζωγραφικής αποτελεί εξαιρετικό μέσο για αυτή την περιπέτεια του πνεύματος" | Μαρινέλα Ρούσου
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2016 - ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator