Ο Στυλιανίδης… ξέρει ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2007. Απλά δεν ξέρει… γιατί φοβούνται τον Καραμανλή !!!

0Με ένα… αποκαλυπτικό tweet ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επιτίθεται στο ΒΗΜΑ για το σημερινό αφιέρωμα στη διακυβέρνηση Καραμανλή.

Στο σχόλιο του αποκαλύπτει ουσιαστικά οτι … γνωρίζει ποιος έκαψε στην Ελλάδα το 2007… Απλά δεν ξέρει γιατί …φοβούνται τον Καραμανλή….


Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Στυλιανίδης… ξέρει ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2007. Απλά δεν ξέρει… γιατί φοβούνται τον Καραμανλή !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator