Στο τσακίρ κέφι ο Καραμανλής στην ταβέρνα του Σερίφη στην Κω - 12 χρόνια μετά τον Μπαϊρακτάρη ήρθε ή δικαίωση !!!

0



12 χρόνια μετά τον Μπαϊρακτάρη ήρθε ή δικαίωση… στον Σερίφη της Κω!

Ο αστικός θρύλος λέει ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ψάχνει για καλές ταβέρνες. Απλά, ας καταγράφει αυτές που έχει πάει ο Κώστας Καραμανλής! Πάει πάντα στις καλύτερες εγγυημένα!

Ο θρύλος επιβεβαιώθηκε και πάλι μιας και χτες το βράδυ (όπως μας μετέφεραν αναγνώστες) ο πρώην πρωθυπουργός με τη συνοδεία του Γιάννη Βαληνάκη και άλλων φίλων βρέθηκαν σε μια από τις top ταβέρνες της Κω στην οποία ο Κ. Καραμανλής κάνει διακοπές, προσπαθώντας να χαλαρώσει μετά από μια πολύ… δύσκολη και κουραστική κοινοβουλευτική και πολιτική περίοδο.

Απόδειξη του καλού γούστου και του υψηλότατου επιπέδου των γαστρονομικών επιλογών του πρώην πρωθυπουργού είναι οτι η εν λόγω ταβέρνα στο trip advisor έχει 5 στα 5 στην αξιολόγηση και έχει πάρει και πιστοποιητικό διάκρισης!

Η ταβέρνα Serif έχει το καλύτερο τούρκικο μενού και πραγματικά τα πιάτα του «τα σπάνε».  Όπως κυριολεκτικά τα σπάσανε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) θαμώνες του μαγαζιού όταν φτάσανε στο τσακιρ κέφι .

Τα πιάτα έπεφταν  βροχή από τους θαμώνες του μαγαζιού – θυμίζοντας καλές εποχές-  μεταξύ άλλων και από κάποιους από την παρέα του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ήταν σε πολύ καλή διάθεση , μοιράζοντας χαμόγελα και χτυπώντας παλαμάκια.

Ήταν μια πολύ καλή βραδιά άλλωστε για τον πρώην πρωθυπουργό του οποίου η προσπάθεια για την καταπολέμηση των νταβατζήδων της διαπλοκής (η οποία είχε ξεκινήσει σε μια άλλη ταβέρνα αρκετά χρόνια πριν)… αναγνωρίστηκε! Μόλις λίγη ώρα νωρίτερα πριν σερβιριστούν τα πρώτα πιάτα τούρκικης κουζίνας από τον Σερίφη, ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς κατηγόρησε τη σημερινή ΝΔ ότι δεν συνεχίζει την τότε (ημιτελή κατά τον κ. Παππά) προσπάθεια του τότε πρωθυπουργού να καταπολεμήσει τους νταβατζήδες (τούρκικη λέξη παρεπιμτόντως!).
Δημοσίευση: Αυγούστου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο τσακίρ κέφι ο Καραμανλής στην ταβέρνα του Σερίφη στην Κω - 12 χρόνια μετά τον Μπαϊρακτάρη ήρθε ή δικαίωση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator