Συνεχίζονται οι Δηλώσεις Συμμετοχής του 1ου Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016

0Συνεχίζονται οι Δηλώσεις Συμμετοχής του 1ου Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016 που θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2016. Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (09:00-10:00) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της αφετηρίας Δημαρχείο του Κιάτου, την Κυριακή το πρωί (ώρα 10.30) θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα και οι συμμετέχοντες θα κάνουν την όμορφη διαδρομή προς την Στυμφαλία ,στην συνέχεια προς το οροπέδιο του Φενεού και την Λίμνη Δόξα για να επιστέψουν και πάλι το απόγεμα, στην παραλία του Κιάτου για να τερματίσουν στον πεζόδρομο της οδού Μιαούλη . Η συνολική διαδρομή του αγώνα χωρισμένη σε 2 τμήματα είναι 142χλμ και περιλαμβάνει 8 Ε.Δ.Α .

Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτ/του (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την infomega.

Η απομονή των επάθλων θα γίνει στις 16.00,στο μεζεδοπωλείο Πινάκιο, Μιαούλη 5 στην παραλία Κιάτου .Η οργάνωση έχει φροντίσει για όσους θέλουν να γευματίσουν να υπάρχει μενού σε προνομιακή τιμή.

Το 1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016 είναι ενταγμένο στο νεοσύστατο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ και αποτελεί τον 2ο αγώνα του με συντελεστή βαθμολογίας 1, θυμίζουμε ότι 1ος αγώνας του θεσμού ήταν το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας .

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στο mail info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 .

ο παράβολο συμμετοχής για κάθε όχημα που αποτελείται από 1 οδηγό και ένα συνοδηγό (2 άτομα) ορίζεται στα 60,00 ευρώ

Το παράβολο συμμετοχής των 60,00 για δύο άτομα περιλαμβάνει:

– Ασφάλιση κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης

– Υλικά Εκδήλωσης

-Για κάθε επιπλέον άτομο το παράβολο αυξάνεται κατά 20 Ευρώ

-Για Οχήματα κατασκευασμένα πριν την 31/12/1961 το παράβολο διαμορφώνεται στα 50,00 Ευρώ/πλήρωμ

Για περισσότερος πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας,www.alak.gr, και στα τηλέφωνα 6949728872 Aθανασάκος Γιάννης & 6947814171 Σωτηρόπουλος Γιώργος .
Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεχίζονται οι Δηλώσεις Συμμετοχής του 1ου Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator