Ziria Music Festival 2016: το πιο “high” rock party του καλοκαιριού επιστρέφει

0


Από τα μουσικά events που κάθε χρόνο αναμένουμε με ενθουσιασμό φιλοξενείται και πάλι φέτος σε υψόμετρο 1.600 μέτρων!

Το Ζiria Music Festival «Νίκος Δόικας» θα γίνει για 7η χρονιά στο υπέροχο σκηνικό του χιονοδρομικού κέντρο της Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου.

Μια 3ήμερη non stop μουσική γιορτή με τρεις σκηνές (open, in και after) από νωρίς το μεσημέρι έως νωρίς το άλλο πρωί με πολλές μπάντες και παραγωγούς, με μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση και φυσικά ελεύθερο camping και παρεϊστικο κλίμα –ιδανικό για όλες τις ηλικίες- που θα κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!

To line up του φετινού φεστιβάλ έχει ως εξής:

Πέμπτη 25 Αυγούστου - έναρξη 20:00Valina & Nefeli trio, Simos Kokavesis & Co., DJ sets: Panos D, A Sandro, Di Cappa

Παρασκευή 26 Αυγούστου - έναρξη 14:00Valerie's Bones, Drunk Jackals, Αντώνης Αγγελίδης, Breath after coma, The Mongrelettes, DUSK, Echo train, Cyanna Mercury, Bazooka, Monovine
After party: Beret Duo, Marsha, Nikolas Gale

Σάββατο 27 Αυγούστου - έναρξη 14:00Sons of Zevedeus, Limpin express, The Jumpin' Bones, Dog beat, Χατζηφραγκέτα, Vinyl suicide, Puta volcano, Vodka Juniors, Balkan Riddims
After party: Alex Livieratos, Mister Kentro, Kill Emil

Στις 25, 26 και 27 Αυγούστου στο φιλόξενο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας.

Εναλλακτικές δραστηριότητες

  • Κατάβαση στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ - www.speleo.gr)
  • Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, με οδηγό, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις»
  • Μοναδική περιβαλλοντική ενημέρωση από τον Σπύρο Αποστολόπουλο, ερευνητή της χλωρίδας της Ζήρειας
  • Tai chi: Ανοιχτό ελεύθερο βιωματικό σεμινάριο από το Σχολείο WDP - Kunf fu Λουτρακίου (Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Μαχητικών Τεχνών Λουτρακίου) και την Ομάδα WDP – Kung fu Ξυλοκάστρου
  • Γιόγκα μαζί με βασικές αρχές συγκέντρωσης και διαλογισμού
Υπενθυμίζουμε η είσοδος καθώς και όλες οι δραστηριότητες στο φεστιβάλ είναι δωρεάν!
Η διοργάνωση είναι συμμετοχική και πραγματοποιείται χάρη στην στήριξη του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, ξενοδόχων και εστιατόρων των Τρικάλων, πολλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, φίλων και εθελοντών.

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε τα sites του φεστιβάλ
Official site: http://www.ziriafestival.gr
Youtube channel: https://www.youtube.com/ziriafestival
page: https://www.facebook.com/ziriafestival/
group: https://www.facebook.com/groups/269565515136
event: https://www.facebook.com/events/1060607503975043

Twitter: https://twitter.com/Ziria_Festival
Επικοινωνία: info@ziriafestival.gr

Πηγή:www.monopoli.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ziria Music Festival 2016: το πιο “high” rock party του καλοκαιριού επιστρέφει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator