Ziria Music Festival 2016: ECHO TRAIN

0



Ο Greggy K η Ren o Dennis Panagiotidis και ο Nikolas Gale σχημάτισαν μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο διάστημα (Ιούνιος του 2013 η ημερομηνία γέννησης της μπάντας). Το όνομά τους προέκυψε από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από το σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου πρόβαραν και εμπνεύστηκαν τα τραγούδια τους. Ο Greggy λέει: «Ήταν σαν drum loop για μένα τα διάφορα beats, καθώς έπαιζα κιθάρα.»

Ηχογράφησαν κάποια πρώτα demos στο White Studio στην αγαπημένη τους γειτονιά, την Κυψέλη, μαζί με φίλους και άλλους μουσικούς, και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο το όνομά τους. Τον Μάρτιο του 2014 η μπάντα υπέγραψε με την Τhe Sound Of Everything και κυκλοφόρησε το single “Fire” το οποίο αναδείχθηκε το τραγούδι του τριμήνου στον διαγωνισμό Jumping Fish της COSMOTE τον Ιούνιο 2014.

Τέλη του 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο LP τους, το "Memento Μori".

Στην μουσική τους αλλά και στις live εμφανίσεις τους, οι Echo Train έχουν ως βασική επιρροή, την pop και garage ψυχεδέλεια του 60’,με στιγμές αυτοσχεδιασμού, ενώ η κυρίως αίσθηση που θέλουν να μοιραστούν, είναι η διήγηση μιας ιστορίας με εκρήξεις συναισθημάτων και ρυθμού. Όπως λένε και οι στίχοι τους «..σε ενα μέρος χωρίς μέλλον και παρελθόν, στον δικό τους κόσμο, εκεί οπου τα μυστήρια και τα πλάσματα της φύσης χορεύουν σε μια αιώνια σπείρα χρωμάτων και αγάπης..».

Echo train είναι οι:

Greggy K.,
Ren (Irene Ren Panagopoulou),
Dennis Panagiotidis,
Spyros Valkaniotis,
Thanos Karagiannis,
Guspyr

Links

Facebook
https://www.facebook.com/EchoTrainTheBand/

Instagram
https://instagram.com/echotraintheband/

Twitter
https://twitter.com/echotrainband?lang=en

Contact: cirinaki@gmail.com

ΠΗΓΗ: ziriafestival.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ziria Music Festival 2016: ECHO TRAIN"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator