Oλοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή και μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Παρασκευής στα Πίσια

0








Για άλλη μια χρόνια ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή και μνήμη της Αγιάς μεγαλομάρτυρος Παρασκευής στα Πίσια. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους πανοσιολογιότατους αρχιμανδρίτες της Μητροπόλεως μας πατήρ Ρωμανό Φωκακη και πατήρ Ανθημο Παπαλεξοπουλο που με την παρουσία τους λάμπρυναν των εορτασμό της ενορίας μας τόσο στον πανηγυρικό εσπερινό όσο και στην πανηγυρική θ.λειτουργια άλλα και τον πρόεδρο της τοπικής μας κοινότητας κ.Ιωαννη Γκίκα που φρόντισε για την τάξη και ευπρέπεια του χωριού μας κατά της ημέρες της πανήγυρης τέλος ευχαριστούμε θερμά τα πλήθη των πιστών χριστιανών που προσέτρεξαν με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη ώστε να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα και το Άγιο λείψανο της Αγιάς Παρασκευής που φυλάσσετε στον ναό μας Χρόνια πολλά και του χρόνου ας έχουμε όλοι την ευλογία και την σκέπη της Αγιάς μεγαλομάρτυρος του χριστού Παρασκευής .
Eκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Oλοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή και μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Παρασκευής στα Πίσια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator