Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με αφαίρεση ιατρικού εξοπλισμού από δημόσιο νοσοκομείo

0Ένας τριαντάχρονος και ένας τριανταεπτάχρονος εμπλέκονται σε υπόθεση αφαίρεσης ενός ιατρικού μηχανήματος, αξίας 35.000 ευρώ, από δημόσιο νοσοκομείο στην Ημαθία.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουλίου, ο τριαντάχρονος, προσποιούμενος τον τεχνικό υπάλληλο ιατρικών εταιριών, πήγε στο νοσοκομείο και αφαίρεσε ένα μηχάνημα ανοσολογικού αναλυτή, με πρόσχημα την ανάγκη αντικατάστασης του.

Ο τριαντάχρονος το μετέφερε στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις εταιρίας του τριανταεπτάχρονου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να το διαθέσει προς πώληση. Η αστυνομία μετά από έρευνα στην εταιρία του τριανταεπτάχρονου βρήκε το μηχάνημα και το επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Σε βάρος των δύο, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος του δημοσίου, αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με αφαίρεση ιατρικού εξοπλισμού από δημόσιο νοσοκομείo"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator