O Tσίπρας στην Κυψέλη οι μηντιάρχες στις βίλες - Δάνεια σοκ χωρίς εγγυήσεις στους βαρόνους και τα golden boys των ΜΜΕ

0



O Tσίπρας στην Κυψέλη και οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες με βίλες από το δημόσιο χρήμα

Δάνεια σοκ χωρίς εγγυήσεις στους βαρόνους και τα golden boys των ΜΜΕ

Σοκ και δέος από τις πληροφορίες που καταφθάνουν σχετικά με τα δάνεια των ΜΜΕ. Τρεις κυριακάτικες εφημερίδες απειλούνται με λουκέτο καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα από μέρους των τραπεζών να προχωρήσουν σε νέο δανεισμό ή κάποιες πιο ευνοικές ρυθμίσεις των δανείων. Στο Μέγαρο Μαξίμου έκπληκτοι ανακαλύπτουν ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε καν εγγυήσεις για τα σχετικά δάνεια-ούτε υποθήκες εκτός του τίτλου της εφημερίδας αλλά ποιος δίνει δεκάρα για τον τίτλο ενός εντύπου;

Από τον Toshiro Mifune

Οταν οι καταστάσεις με τα δάνεια των εκδοτών και καναλαρχών έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας δεν μπορούσε να συνέλθει και πριν τους υπολογισμούς το έρριξε σε διαλογισμό. Στην διάρκεια της μεταπολίτευσης τα δάνεια προς τα σαπάκια των ΜΜΕ ξεπερνάνε τα 10 δις ευρώ. Κι όλα αυτά για να διαθέτουν βίλες στο εσωτερικό και το εξωτερικό κάποια καλόπαιδια των ΜΜΕ, για να διάγουν πολυτελή ζωή, για να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε ακριβά κολλέγια, για να διαθέτουν καταθέσεις με εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Οποιος κατσιαπλιάς, τυχάρπαστος είχε βύσμα τα κόμματα εξουσίας αναλάμβανε ο πολιτικός να πιέσει τις τράπεζες να του δώσουν δάνεια και κόντρα δάνεια. Αποτέλεσμα να γεμίσουμε με χρεοκοπημένα ΜΜΕ και πλούσιους ιδιοκτήτες οι οποίοι κουνάνε και το δάχτυλο στην κοινή γνώμη.

Ο ξιπασμός όλων αυτών των τύπων στην διάρκεια της μεταπολίτευσης δεν έχει προηγούμενο. Κολυμπούσαν στα εκατομμύρια ευρώ επειδή έβγαζαν μια φυλλάδα. Θαλασσοδάνεια, ΕΣΠΑ, κρατική διαφήμιση. Οργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Τα είδε όλα αυτά ο Τσίπρας που μένει στην Κυψέλη και έπαθε εγκεφαλικό. Οπότε το πάρτυ τέλειωσε και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στα ΜΜΕ…
Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Tσίπρας στην Κυψέλη οι μηντιάρχες στις βίλες - Δάνεια σοκ χωρίς εγγυήσεις στους βαρόνους και τα golden boys των ΜΜΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator