Loutraki Festival: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ με τους ΤΑΚΙΜ, τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ!

0




ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ με τους ΤΑΚΙΜ, τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ!

Οι Τακίμ υποδέχονται τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ σε μία μουσική σύμπραξη αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή και ερευνητή της παράδοσής μας, Χρόνη Αηδονίδη.

Ένα σημαντικό αφιέρωμα με επιλεγμένα τραγούδια και σκοπούς από το ρεπερτόριο τους, αλλά και από την δισκογραφική πορεία του Χρόνη Αηδονίδη, με αναφορές στο σημαντικό του έργο.

Το συγκρότημα "Τακίμ" (που σημαίνει ομάδα) αποτελείται από έξι δεξιοτέχνες μουσικούς , που ο καθένας τους εκπροσωπεί και μια διαφορετική μουσική παράδοση (Ήπειρο, Ρούμελη, Πελοπόννησο, Θράκη, Αιγαίο και Μικρά Ασία), παίζοντας διάφορα λαϊκά όργανα:

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο)

Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι)

Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, τραγούδι)

Γιώργος Μαρινάκης (βιολί)

Κώστας Μερετάκης (κρουστά, τραγούδι)

Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο)

Καταξιωμένοι στο χώρο τους, με σημαντική προσωπική πορεία ο καθένας και με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Calexico, Shantel, Χάρις Αλεξίου, Σωκράτη Μάλαμα κ.α.) εξερευνούν και αποδίδουν δημιουργικά όχι μόνο τα μουσικά ιδιώματα της Ελλάδας, αλλά και της ευρύτερης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Συμμετέχουν:

Σύνδεσμος Λουτρακιωτών Περαχωριτών ο "ΙΒΥΚΟΣ"

Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου "Το Μελαγκάβι"

Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας

Συντονιστές χορευτικών ομάδων:

Μπάκος Δημήτρης

Λιάρος Γιώργος

1ο Δημοτικό Σχολείου Λουτρακίου

Δευτέρα 25 Ιουλίου, Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 8 ευρώ προπώληση - 10 ευρώ ταμείο

Προπώληση στο www.ticketservices.gr,

Πανεπιστημίου 39 – Αθήνα

και σε επιλεγμένα σημεία στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.

Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Loutraki Festival: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ με τους ΤΑΚΙΜ, τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator