Kλέφτες που μπήκανε με σκάλα απ’ το παράθυρο!

0Ο Εκδότης του ΒΗΜΑτος κάθε Κυριακή γίνεται όλο και πιο σκληρός, λες και παίζει τα ρέστα του

Bαθαίνει το μίσος κυβέρνησης-Ψυχάρη.

Ο Εκδότης του ΒΗΜΑτος κάθε Κυριακή γίνεται όλο και πιο σκληρός. Λες και παίζει τα ρέστα του αποφασισμένος για όλα. Μα για όλα. H ολομέτωπη επίθεση του Ψυχάρη που ξεκίνησε με την Γάτα των Ιμαλαίων ανεβάζει διαρκώς στροφές. Στο editorial αυτής της Κυριακής αποκαλεί την κυβέρνηση Φούσκα και “Κλέφτες που μπήκανε με σκάλα από το παράθυρο”:

Η Φούσκα για ακόμη μία φορά επέζησε. Μοιάζει να γλιτώνει από τα μεγάλα κύματα που την κυκλώνουν κάθε φορά απειλητικά. Πόσο θ’ αντέξει; Ο Γεώργιος Παπανδρέου (ο πρωθυπουργός του Ανένδοτου Αγώνα) έλεγε για μια αντίστοιχη περίπτωση: «Αυτοί μοιάζουν με κλέφτες που μπήκανε με σκάλα απ’ το παράθυρο αλλά κάποιος όσο εκείνοι “δούλευαν” σε ξένα συρτάρια τους τράβηξε τη  σκάλα…»

Ο Ψυχάρης με το ΒΗΜΑ της Κυριακής επιτίθεται στον υπ. Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες και του “χρεώνει” τους Χρήστο Καλογρίτσα, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό. Από την Κουμουνδούρου η απάντηση:

Πλανώνται πλάνην οικτρά, όσοι θεωρούν ότι μέσα από τις προσωπικές επιθέσεις, τα ευφάνταστα σενάρια και τη λάσπη, μπορούν να φοβίσουν τον οποιονδήποτε. Το μόνο που μαρτυρούν όλα αυτά είναι τον πανικό τους.

Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών θα προχωρήσει ως μια συνταγματική επιταγή δημοκρατίας και διαφάνειας. Οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό, όπως γνωρίζουν και τον διαχρονικό ρόλο και τα συμφέροντα αυτών που πολεμούν με όλα τα μέσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

To ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος>

Εκτενές ρεπορτάζ για τα νέα αλλά γνωστά πρόσωπα που διεκδικούν τηλεοπτικές άδειες δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής».

Με βασικό τίτλο «Οι καναλάρχες του κυρίου Παππά», το «Βήμα» αναφέρεται στον Χρήστο Καλογρίτσα, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό.
Ως «άνθρωπο από το ημίφως» χαρακτηρίζει η εφημερίδα τον Χρήστο Καλογρίτσα, εργολάβο και έκδοτη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, της εφημερίδας Πρώτη.
Αναφέρεται μάλιστα στην κουμπαριά του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.
Το «Βήμα» παραθέτει μάλιστα και τις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ το 2009 μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατασκευαστής εκδήλωνε την αγάπη του για τον επικίνδυνο κακοποιό.
Με τίτλο «Ο τσιγαράς από το Ροστόφ που επιθυμεί τώρα και κανάλι», η εφημερίδα αναφέρεται και στις επενδυτικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το βασικό ερώτημα σύμφωνα με το «Βήμα» είναι αν η διεκδίκηση άδειας από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στοχεύει στο κέρδος ή την ασυλία. «Πολλοί σπεύδουν να συνδυάσουν την επιδίωξή του να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια με τη δύναμη που δίνει σε κάποιον η τηλεόραση, ιδίως αν αυτός έχει ‘περιπέτειες’ με τη Δικαιοσύνη» αναφερει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Kλέφτες που μπήκανε με σκάλα απ’ το παράθυρο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator