Ράπισμα από τη Ζωή στα πολυτελή golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας

0Αρνείται να εορτάσει με τον παίδαρο τον Πάκη επειδή δεν έχει αποκατασταθεί η Δημοκρατία

Aπάντηση-μούτζα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα πολυτελή ραμολιμέντα και λοιπά golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας τα οποία κάθε χρόνο σπαταλάνε ένα σκασμό λεφτά για να γιορτάσουν με δεξίωση του Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η οποία δεν λέει να αποκατασταθεί.

Ο κ. Παυλόπουλος προσκάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου ως πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνωνστην δεξίωση που διοργανώνεται την Κυριακή 24 Ιουλίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου παρά τα όσα έχει του έχει καταμαρτυρήσει (τον έχει χαρακτηρίσει «ανδρείκελο» και «εκπρόσωπο των δανειστών στη χώρα μας»), ενώ με την ευκαιρία αυτή του απέστειλε απάντηση στην οποία δεν τον αποκαλεί καν με τον θεσμικό πολιτειακό του ρόλο, αλλά απευθύνεται απλώς στον «κ. Προκόπη Παυλόπουλο».

Του γνωστοποιεί δε ότι δεν θα παρευρεθεί στην δεξίωση για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, επισημαίνοντάς του ότι «όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους». Ολόκληρη η επιστολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:«Προς τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Θέμα: απάντηση στην πρόσκλησή σας

Σας ενημερώνω ότι δεν θα παρευρεθώ στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο «για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας».

Όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ράπισμα από τη Ζωή στα πολυτελή golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator