ΣΥΡΙΖΑίικες ιδεολογίες και μπουρμπούτσαλα…

0



Του Γιώργου Νούτσου 

Ατελείωτο το παζάρι με τον Εκλογικό Νόμο! Είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση οπορτουνισμού, που κατατάσσει την πρώτη φορά Αριστερά στον εσμό των ξενέρωτων, δοκιμασμένων, αποτυχημένων γι αυτό και μέχρι σήμερα καταδικασμένων στην συνείδηση των πολιτών, κομμάτων του Αστικού χώρου!

Μάλιστα η θέση του Σύριζα, υπολείπεται πολύ περισσότερο των άλλων, γιατί ήταν αυτός που προέτασσε, οψέποτε εκαθίστατο εφικτή, την εφαρμογή της απλής και άδολης Αναλογικής, ως κύριο και μείζον διακύβευμα της Αριστεράς και της Ιδεολογίας της...

Μόνο που τώρα, και αφού κέρδισε ήδη δυο εκλογικές αναμετρήσεις με την Ενισχυμένη των 50 εδρών μπόνους, έρχεται και θυμάται δόλια και υποκριτικά τις υποσχέσεις του, αντιλαμβανόμενος πως με το ισχύον Εκλογικό Σύστημα κυριολεκτικά θα εξατμιστεί!!!

Κι ενώ επιχειρεί με περισσή πονηριά το βήμα, διστάζει να το ολοκληρώσει! Και πάλι κουτοπόνηρα ημίμετρα, μη και επιτρέψει με την κατάργηση του πλαφόν του 3% σε μικρότερα κόμματα να εκπροσωπηθούν, φοβούμενος πως οι διαρροές που θα υποστεί προς τα Αριστερά, θα είναι αποκλειστικά δικές του και δη, εξαιρετικά μεγάλες!

Και θολώνει τα νερά...για να ψαρέψει τους παραδοσιακούς τους ΚΚΕ, τους βολεμένους των ΑΝΕΛ, τους ευκαιριακούς των Κεντρώων κι ίσως, και τους μέχρι σήμερα βδελυρούς και a priori απορριπτέους, ακραίους της Χ.Α.!!!

Όλα στη μυλόπετρα της μικροπολιτικής, του μικροσυμφέροντος, της ιδιοτέλειας και της καρέκλας... Κατά παράβαση ανύπαρκτων αρχών, ξεπερασμένων ιδεολογιών και με πίστη στη καθιερωμένη πια λογική της κυβίστησης και της κωλοτούμπας...!

Είναι η ώρα που ολοκληρώνεται με τρόπο τραγικό, όχι ο διακηρυγμένος μετασχηματισμός της Κοινωνίας μας και της Ευρώπης, αλλά του τυχάρπαστου κομματιδίου του Σύριζα, από Ριζοσπαστικό Κόμμα της Αριστεράς, σε πειθήνιο δεξιοαριστερό "μπαλάκι", της νεοταξίτικης Γερμανόπνευστης Παγκοσμιοποίησης...

Και παρ' όλα αυτά, έχουν το θράσος ακόμα, να προκαλούν κοπρίζοντες και ζέχνοντες...!!!
Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑίικες ιδεολογίες και μπουρμπούτσαλα…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator