Ο Νεοέλλην Πιθηκάνθρωπος σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους

0



Ο Νόμος του Δαρβίνου αντίστροφα

Στην Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν οι λεγόμενοι παρατηρητές πουλιών. Στην Ελλάδα θα αυτοχαρακτηριζόμουν σαν παρατηρητής “φατσών”.

Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο-τρόπος του λέγειν-hobby και όσο πάει εξελίσσεται σε προοίμιο κατάθλιψης και αυτό γιατί παρατηρώντας, προιόντος του χρόνου, τα πρόσωπα-φάτσες των Ελλήνων κυρίως συμπολιτών μου αναρωτιέμαι εάν πρόκειται για την ζωντανή απόδειξη του ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΡΙΚΟΥ της εξέλιξης.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Νίνος

Δηλαδή τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον πρόγονό μας ουρακοτάγκο (98,7 των γονιδίων μας άλλωστε κοινά!) και στον σύγχρονο Homo sapiens.

Συνδυαστικά δε και με την συμπεριφορά των νεοελλήνων πιθηκανθρώπων στους δημόσιους χώρους, εστιατόρια, εθνικές (και όχι μόνο) οδούς, παραλίες, πανεπιστήμια, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, γήπεδα, ΜΜΕ αλλά και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιστεύω ότι όλοι οι σύγχρονοι ανθρωπολόγοι θα έπρεπε να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα-μαζί ίσως και με τους Ολυμπιακούς αγώνες (βλ πρόταση Cr. Lagarde).

Μόνο που θα τους εμπλουτίζαμε και με καινούργια αθλήματα, για να σαρώναμε τα χρυσά μετάλια, οπως κάπνισμα κλειστού και ανοιχτού στίβου, αγώνες παχυσάρκων ενηλίκων και παιδιών, κακοποίηση ζώων, βανδαλισμούς μνημείων και δημοσίων χώρων κ.α.

Αυτό βέβαια θα έπρεπε να συνδυαστεί και με την μόνιμη παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αν και εδώ προκύπτουν κάποια μικρής σημασίας συνταγματικά θεματάκια από αυτά που ρυθμίζονται εύκολα στις Λαικές Δημοκρατίες.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται να συμπεριληφθούν και αλλα γνωρίσματά μας, οπου πρωτεύουμε σαν λαός, όπως η ενδοοικογενειακή βία (παίζεται το χρυσό με τις ΗΠΑ και τις μουσουλμανικές χώρες), ο αναλφαβητισμός (κλασσικός και σύγχρονος), ο φθόνος, η αμετροέπεια, η αναξιοπιστία, η ανομία, η ανακολουθία και γενικώς τα περισσότερα που φέρουν το στερητικό α-.

Κρίμα….

Υ.Γ

*Υποτίθεται ότι σύμφωνα με την θεωρία της εξέλιξης επιβιώνουν, σε όλα τά είδη, το πιό δυνατό γονιδιακά ή έστω το πιό ωραίο, εδώ καταφέραμε το θαύμα να εξελισσόμαστε αντίστροφα.

Ο ΑΓΚΙΤΑΤΩΡ.

ΑΘΗΝΑ 12/7/16
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Νεοέλλην Πιθηκάνθρωπος σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator