Επίθεση αλά Παπανδρέου στον Τσίπρα από φιλικά ΜΜΕ!

0



Με σκοπό να τον οδηγήσουν σε παραίτηση μέσω εκλογών

Για προκήρυξη εκλογών τους προσεχείς μήνες και εντός του 2016 κάνουν λόγο ανώτεροι διοικητικοί υπάλληλοι του κράτους.

Η φημολογία έχει παραλύσει τις δημόσιες υπηρεσίες που βρισκόντουσαν έτσι κι αλλιώς σε κατάσταση παρακμής. Στο μεταξύ πληροφορίες που φθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου θέλουν σφόδρα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ να έχουν πάρει γραμμή να περάσουν σε φουλ επίθεση!

Μια επίθεση αντίστοιχη με εκείνη που είχαν εξαπολύσει κατά του Ανδρέα Παπανδρέου σε δύο περιπτώσεις, εκείνη του σκανδάλου Κοσκωτά και την περίοδο που εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Δήμητρα Λιάνη.

-Δεν θα πιστεύετε την κωλοτούμπα των συγκεκριμένων ΜΜΕ…,

υποστηρίζουν οι μυημένοι στα γυρίσματα του καιρού.

Πίσω από την μεταστροφή των συγκεκριμένων ΜΜΕ είναι πέρα από τις δικαστικές υποθέσεις που εμπλέκονται οι ιδιοκτήτες τους και το γεγονός ότι οι τράπεζες κλείνουν τις στρόφιγγες των δανείων στους τυχάρπαστους-με λίγες εξαιρέσεις-εγχώριους μηντιάρχες, οι οποίοι βλέπουν και το χρήμα οργανισμών που αρμέγανε συστηματικά όπως η ΔΕΗ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΠΕ κλπ αρχίζει να στερεύει.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν και καθώς το παιγνίδι αγριεύει οι ευκαιριακοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύψουν το άλλο πρόσωπο.

Πάντως το πιο ενδιαφέρον είναι η αίσθηση που υπάρχει στο Δημόσιο ότι οι εκλογές βρίσκονται πολύ κοντά…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση αλά Παπανδρέου στον Τσίπρα από φιλικά ΜΜΕ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator