Βραδιά Πανσελήνου στο Ναυτικό Όμιλο Κιάτου για καλό σκοπό

0Η καλοκαιρινή πανσέληνος είναι μοναδική… Σας προσκαλούμε στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, στο Ναυτικό Όμιλο, για να διασκεδάσουμε μαζί σε μια μουσική βραδιά για μικρούς και μεγάλους κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.

Ξεκινάμε στις 8:30 με παράσταση κουκλοθέατρου από τη «Λέσχη Κούκλας και Θεάτρου Σικυώνας» για τους μικρούς μας φίλους και συνεχίζουμε μουσικά στις 9:30 με τους «Διαπασών» που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τραγούδια αγαπημένα.

Η βραδιά γίνεται για καλό σκοπό, έτσι, αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε είδη διατροφής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μαζί μας και η Ομάδα Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σας περιμένουμε!
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βραδιά Πανσελήνου στο Ναυτικό Όμιλο Κιάτου για καλό σκοπό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator