Στην Κολομβία των Βαλκανίων υπάρχει Βραβείο για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς - Έλα "βιβλιοθήκη" στον τόπο σου...

0Απίστευτο!

Στην Κολομβία των Βαλκανίων υπάρχει Βραβείο για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς!!!! Οι διαχρονικοί κυβερνώντες διαθέτουν black χιούμορ-δεν εξηγείται διαφορετικά. Το ακούσατε αυτό;

Βραβείο για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς στην Ελλάδα!!!

-Ελα βιβλιοθήκη στον τόπο σου…

Το πιο πρόσφατο βραβείο-όπως διαβάζουμε-το έλαβε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γεώργιος Σούρλας για την προσφορά του στον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό καταπολέμησης της διαφθοράς.

Η βράβευσή του έγινε κατά την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης της Γενικής Γραμματείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς που διοργάνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης (!!!!) Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο πρόσωπο και τη δραστηριότητα του Γιώργου του Σούρλα.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανάφερε:

«Κατά τη θητεία του, τη διετία 2012-2014, ως Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συνέταξε, το 2013, το Σχέδιο κατά της Διαφθοράς με τον τίτλο «Διαφάνεια», με το οποίο τέθηκαν οι βασικές αρχές του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Θέλω να εξάρω τη συμβολή του κ. Σούρλα στην σύνταξη του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και να αναφερθώ στην ανεκτίμητη προσφορά του, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι η πολιτική οφείλει να έχει  συνέχεια ως προς τις δράσεις, οι οποίες επιχειρούν ριζοσπαστικές τομές στο δημόσιο βίο και την κοινωνία.

Ο Γιώργος  Σούρλας είναι ένας πολιτικός που επί πολλές δεκαετίες πρωταγωνίστησε στη χώρα μας στον αγώνα κατά της Διαφθοράς και της Διαπλοκής. Τον θυμάμαι από το 1981 που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της ΝΔ, μέχρι και τη θητεία του πρόσφατα ως Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι ένας άνθρωπος, ένας πολιτικός που χαίρει εκτίμηση από όλη την κοινωνία.

Είναι γιατρός στο επάγγελμα, υπενθυμίζω για τους νεότερους, μάλλον γνωστοποιώ στους νεότερους και υπενθυμίζω σ’ εμάς τους παλαιότερους, ότι ο Γιώργος ο Σούρλας είναι γιατρός στο επάγγελμα  με διδακτορικό στην οφθαλμολογία, διετέλεσε Υπουργός Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το 2004 εξελέγη Β’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και το 2007 Α’ Αντιπρόεδρος. Του έχουν ανατεθεί και άλλα πολλά έργα, όπως δύο θητείες στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κοινοβουλίου, στις Επιτροπές Ομάδων και Φιλίας, στα οποία ανταπροκρίθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Κλείνοντας, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης απευθυνόμενος στο κ. Σούρλα, τόνισε: «θέλω να σας ευχαριστήσω σαν Έλληνας και σαν μέλος της Κυβέρνησης για τη συμβολή σας σε αυτό το δύσκολο και μεγάλο στόχο που πρώτος θέσατε».

Ε, ρε γέλια…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κολομβία των Βαλκανίων υπάρχει Βραβείο για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς - Έλα "βιβλιοθήκη" στον τόπο σου..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator