Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι του Τσίπρα έχουν λεφτά για διακοπές

0Εκείνοι οι λουφαγμένοι που αρνούνται να απογραφούν-πόσο μάλλον να αξιολογηθούν

Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι του Τσίπρα, με τη καράφλα αλά Τρύφωνα Αλεξιάδη, έχουν λεφτά για διακοπές.

Με 2.000.000 ανέργους και 19.000 επιχειρήσεις να έχουν κλείσει από την αρχή του 2016 είναι φυσικό να μειωθεί ο εσωτερικός τουρισμός.

Τα νέα από όλους τους προορισμούς δεν δικαιολογούν τους αρχικούς διθυράμβους της υπουργού Τουρισμού και του επικεφαλής του SETE οι οποίοι μιλούσαν για νέο ρεκόρ το 2016.

Αντίστοιχα και οι αξίξεις των ξένων τουριστών παρουσιάζουν μείωση της τάξης του 20%. Αυτό δείχνουν τα πραγματικά στοιχεία και όχι τα παραποιημένα φορέων που θέλουν να κολακέψουν την κυβέρνηση.

Δικαίωμα στις διακοπές έχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και ειδικότερα εκείνοι οι λουφαγμένοι που αρνούνται να απογραφούν-πόσο μάλλον να αξιολογηθούν.

Καθώς πλησιάζει η στιγμή να πληρωθούν τα χαράτσια, ο ΕΝΦΙΑ, η Εφορία και τα άλλα κερατιάτικα οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε και κυρίως την αδυναμία διεξόδου από την κόλαση.

Φυσικά οι τελευταίοι που θα πέσουν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αυτές οι ακρίδες που κατασπάραξαν τη χώρα.

Ερντογάν που τους χρειάζεται…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι του Τσίπρα έχουν λεφτά για διακοπές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator