Καλοί και κακοί πραξικοπηματίες ανάλογα με το ποιος βρίσκεται από πίσω τους...

0Μιας και συνέβη -αποτυχημένο- πραξικόπημα στη γείτονα, είχα την ευκαιρία να συνδυάσω μερικά γεγονότα που με βάζουν σε σκέψεις. Πριν λίγα χρόνια, η Αίγυπτος, στην κυριολεξία ξεφορτώθηκε τον ισχυρό άνδρα Χόσνι Μουμπάρακ, που είχε κάνει ομολογουμένως πολλά καλά συνεχίζοντας την πολιτική Σανταντ όμως... έκανε περισσότερα καλά στην... τσέπη του. Ο λαός το έλαβε υπ` όψη και εξέλεξε τον Μόρσι ό οποίος κρίθηκε ότι δεν ήταν αρεστός στη Δύση, λόγω ισλαμικού προφίλ οπότε, με τη σειρά του, ανατράπηκε από τον Στρατηγό Αλ Σίσι ο οποίος μετέπειτα θεωρήθηκε αν... και πραξικοπηματίας ο "εγγυητής" της έννομης τάξης γι αυτό κι όταν διαμόρφωσε το "γήπεδο" και τους "κανόνες" κατά βούληση, εξελέγη και πρόεδρος της χώρας αναγνωρισμένος από όλους (αν και όλοι ήξεραν "πως" και "γιατί")
Συνεπώς... από όσο καταλαβαίνω, υπάρχουν καλοί και κακοί πραξικοπηματίες ανάλογα με το ποιος βρίσκεται από πίσω τους...

Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καλοί και κακοί πραξικοπηματίες ανάλογα με το ποιος βρίσκεται από πίσω τους..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator