Τα Κορινθιακά κρασιά παρουσιάζονται στους Κορίνθιους

0



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας (Σ.Ο.Ν) διοργανώνουν μια ξεχωριστή οινική βραδιά γευστικής δοκιμής κορινθιακών κρασιών, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Κορινθία και όχι μόνο.

Σε όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση θα δοθεί η ευκαιρία:

- να δοκιμάσουν διαφορετικές εκδοχές του φημισμένου Αγιωργήτικου, της ερυθρής αυτής τοπικής ποικιλίας, με την μακραίωνη ιστορία και τις διεθνείς διακρίσεις

-να γευτούν άλλες ,εξίσου ενδιαφέρουσες ποικιλίες και διαφορετικούς τύπους κρασιών που παράγονται στην περιοχή μας

-να πάρουν πληροφορίες για τα οινοποιεία, τους αμπελώνες, για τον τρόπο παραγωγής του κρασιού και τα μυστικά απόλαυσής του με οδηγούς ,σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι, έμπειρους οινολόγους και γευσιγνώστες

Οι ώρες διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι από τις 20.00 έως τις 23.00 και η γενική είσοδος- πρόσκληση θα κοστίζει 5 ευρώ, με δώρο το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Τις προσκλήσεις της εκδήλωσης θα μπορούν να τις προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι είτε από τα εμπορικά καταστήματα της Κορίνθου, είτε στην είσοδο του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης με 5 € / πρόσκληση.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου θα μπορούν να αγοράσουν τις προσκλήσεις στην προνομιακή τιμή των 2,5 € / πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 27410 28555.
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα Κορινθιακά κρασιά παρουσιάζονται στους Κορίνθιους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator