Την κατασκευή παράπλευρου δρόμου από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο ανακοίνωσε ο Γ.Δέδες - ΒΙΝΤΕΟ

0Την κατασκευή παράπλευρου δρόμου από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο, (η κατασκευή του οποίου έχει ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου), για την αποσυμφόρηση της παλαιάς εθνικής οδού, που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων και των φορέων της δυτικής Κορινθίας, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩΒΙΝΤΕΟ: korinthostv.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την κατασκευή παράπλευρου δρόμου από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο ανακοίνωσε ο Γ.Δέδες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator