Γιώργος Πουλοκέφαλος: Οι αγριόχοιροι του Ηλία

0Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σπάρτη, ο Ηλίας, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης εισηγήθηκε το θέμα της Η.Δ. σχετικά με την μεγάλη αύξηση του αριθμού των αγριογούρουνων στην Πελοπόννησο τα τελευταία χρόνια.

Οι καταφανείς επιπτώσεις από αυτή την αύξηση είναι οι τεράστιες καταστροφές που επιφέρουν στις αγροτικές καλλιέργειες παντού και στην ύπαιθρο και σε χωριά και σε πόλεις.

Βέβαια σε επίρρωση της «πολιτικής του φτερού» από την Περιφερειακή Αρχή δεν προτάθηκε και δεν λήφθηκε κανένα συγκεκριμένο μέτρο σε επίπεδο εφαρμοσμένης πολιτικής με συγκεκριμένο περιεχόμενο και με αναμενόμενα μετρήσιμα αποτελέσματα.

Παρά μόνον διαπιστώσεις! Κουβέντα να γίνεται εν είδει κινησιοθεραπείας!

Σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία της υπαίθρου και όχι μόνον , αφού τα εν λόγω τετράποδα βρίσκονται, τα βλέπεις και τα συναντάς παντού , το θέμα εξαντλήθηκε ως φαίνεται με την αναφορά του στο ΠΕΣΥ!

Για λήψη συγκεκριμένων μέτρων ούτε λόγος!

Αν και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τα αγριογούρουνα της Λακωνίας σταματούν τις επιδρομές τους και τις επελάσεις τους στις καλλιέργειες , στους κήπους και στις αυλές των σπιτιών γιατί ………….. φοβήθηκαν την εισήγηση του Ηλία !

Για τους άλλους Νομούς εικάζουμε ότι το σκέφτονται ακόμη!

Τελικά πέρα από τη θυμηδία στον τόπο αυτό δεν περισσεύει και η υποκρισία ;;;;;;

Γιώργος Πουλοκέφαλος
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Πουλοκέφαλος: Οι αγριόχοιροι του Ηλία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator