ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ «ΜΟΡΕΑΣ» ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

0ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ «ΜΟΡΕΑΣ» ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Μετά την παράδοση του κόμβου της Μεγαλόπολης σε κυκλοφορία, ακολούθησε επίσκεψη στη Μεσσηνία την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Ιουλίου, για την επιθεώρηση των έργων στον Περιμετρικό της Καλαμάτας και συναντήσεις με εκπροσώπους και φορείς του Νομού.

Οι εργασίες στην Περιφερειακή Καλαμάτας επιταχύνονται και το έργο θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπότε και ο δρόμος θα παραδοθεί σε κυκλοφορία. Η ολοκλήρωση της Περιμετρικής της Καλαμάτας θα σημάνει την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου «Μορέα», στο σύνολό του.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, συμμετείχε στην επιθεώρηση της Περιμετρικής και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης, όπου με τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, του Δήμου Καλαμάτας και τον μελετητή του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη από την πλευρά του «Μορέα», ανταλλάξαμε απόψεις για το πλαίσιο και τις κατευθύνσεις της εν λόγω μελέτης.

Στην επόμενη σύσκεψη με το Δήμαρχο Μεσσήνης Γ. Τσώνη, στελέχη της Δημοτικής αρχής και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, συζητήθηκε σε τεχνικό επίπεδο το πλαίσιο της μελέτης για τον παραπάνω οδικό άξονα και ανακοινώθηκε η προώθηση της δημοπράτησης της μελέτης για την αποκατάσταση του λιμένα του Πεταλιδίου, από τα καταστροφικά αποτελέσματα της διάβρωσης. Η μελέτη και τα έργα που θα προκύψουν από αυτήν χρηματοδοτούνται από την Γενική Γραμματεία Υποδομών.

Ξεχωριστή συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη Βουλευτή του Νομού Μεσσηνίας Γ. Κοζομπόλη και επιτροπή κατοίκων που διαθέτουν όμορες, ή πλησίον της Περιμετρικής ιδιοκτησίες, η οποία κατέληξε στην προώθηση κοινά αποδεκτής λύσης, για τη βελτίωση των οδικών συνδέσεων και προσβάσεων της περιοχής με τον περιφερειακό δρόμο της Καλαμάτας.
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ «ΜΟΡΕΑΣ» ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator