Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Μεγαλόπολης

0



Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης θα παραστεί στην εκδήλωση παράδοσης σε κυκλοφορία του Ανισόπεδου Κόμβου Μεγαλόπολης και της Συνδετήριας Αρτηρίας μέχρι την πόλη της Μεγαλόπολης, του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας».
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 στις 12 το μεσημέρι, στην είσοδο της Μεγαλόπολης (Φανάρια Περιμετρικής Οδού). 
Ο Ανισόπεδος Κόμβος Μεγαλόπολης με τη λειτουργία του θα προσφέρει στους κατοίκους της πόλης και της γύρω περιοχής απευθείας σύνδεση με τον Αυτοκινητόδρομο Μορέα και γλυτώνοντας την σημερινή ταλαιπωρία των 8χλμ που αναγκαστικά γίνεται για να βγεις νότια της Μεγαλόπολης.
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Μεγαλόπολης "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator