«Κλαδική δημοσιογράφων» στη Ν.Δ.

0Ιδιαίτερο ενδιαφέρον να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. με δημοσιογράφους δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μαθαίνω ότι έχει κάνει και σχετικές συζητήσεις με ορισμένους που διατίθενται να δώσουν τη μάχη του σταυρού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έχουν «κλειδώσει» για την Α΄ Αθηνών ο παρουσιαστής του Σκάι, Κώστας Μπογδάνος που συμπαθεί αρκετά ο Κυρ. Μητσοτάκης, για τις Κυκλάδες ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Πιτταράς, στην Άρτα, ο πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ και του Ελεύθερου Τύπου Γ. Ευθυμίου, στην Β΄ Αθηνών ο Γιάννης Λοβέρδος και ο παλαιός πολιτικός συντάκτης Νίκος Στέφος.

Επίσης, μαθαίνω ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή του να είναι υποψήφιος στην Καβάλα ο διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος και στενός του συνεργάτης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Μ.Α.
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κλαδική δημοσιογράφων» στη Ν.Δ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator