"...γραβατωμένα λαμόγια του απόλυτου τίποτα..."

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Για γραβατωμένα λαμόγια του απόλυτου τίποτα, μίλησε χθες (έγραψε στο facebook) ο τραμπούκος του υπουργείου Υγείας.
Κι εδώ πιά θαυμάζεις: Άλα του! Γνώστης και του internet ο ουρακοτάγκος!

Τώρα, αν είχε κάποιους συγκεκριμένους στο μυαλό του όταν το έγραφε (άλα του, γραφή κι ανάγνωση ο νεάντερταλ!), πολύ πιθανόν.
Εμάς όμως κάπου πάει το μυαλό μας: Στην Βουλή.
Εκεί θα βρεις τα περισσότερα λαμόγια με γραβάτα.
Ακολουθούν οι τράπεζες, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ο χώρος των μεγάλων επιχειρήσεων, τα κόμματα βεβαίως-βεβαίως...
Κι ακολουθεί ο "ο πνευματικός κόσμος" του συστήματος, όχι γιατί υπολείπεται σε επιδόσεις, αλλά γιατί εκεί, για το "ξεκάρφωμα", φοράνε λιγότερο γραβάτα.

Και βέβαια είναι γνωστό πως οι πάσης φύσεως απατεώνες προτιμούν την γραβάτα για να δείχνουν σοβαροί και αξιόπιστοι, όπως ακριβώς κάνουν οι πολιτικοί, που είναι οι πιό επαγγελματίες απατεώνες στον ελληνικό χώρο.

Όμως εδώ, είμαστε μπροστά σε ένα φαινόμενο παράδοξο:
Καταγγέλουν και αφορίζουν την γραβάτα σημειολογικά, για να δείξουν πως ξεχωρίζουν, αυτοί που είναι ακόμα χειρότεροι: Οι πρώτη φορά προδότες, οι συνέχεια ψεύτες, οι γεννημένοι τραμπούκοι.

Όλοι αυτοί που τόσα χρόνια εκτός εξουσίας ονειρεύονταν την στιγμή που θα γίνουν κι αυτοίεπίσημα λαμόγια του κράτους, με καρέκλες και παρατρεχάμενους, με εξουσία, θράσος και σταρχιδισμό χιλίων πιθήκων, την καταγωγή τους απ' τους οποίους δεν γίνεται βέβαια να κρύψουν.

Όσο για το "απόλυτο τίποτα", το πέτυχε διάνα ο τραμπούκος νεάντερταλ ο επιτετραμμένος να φυλάει την Υγεία μας.
Άλλωστε τόσα χρόνια κοιτώντας στον καθρέφτη έμαθε πιά ν' αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά τα λαμόγια του απόλυτου τίποτα, είτε γραβατωμένα είτε ξεγραβάτωτα, είτε με τα σώβρακα.

Εμείς; Μάθαμε πιά να τα αναγνωρίζουμε;

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""...γραβατωμένα λαμόγια του απόλυτου τίποτα...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator