Η Άνοιξη ακριβή!...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ο Σκοτ Μέιρ που δολοφόνησε χθες την βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ ήταν "αφοσιωμένος υποστηρικτής" νεοναζιστικής οργάνωσης των ΗΠΑ και έπασχε απόψυχική ασθένεια ακολουθώντας σχετική αγωγή.
Ήταν δηλαδή το ιδανικό υποκείμενο χειραγώγησης για κάθε χρήση και κάθε σκοπό.

Όσο και να θέλει κανείς να αποφύγει τις θεωρίες συνομωσίας, δεν μπορεί να μην πάει το μυαλό του και στην περίπτωση που μπορεί να εικάσει κανείς πως τα απίστευτου ύψους συμφέροντα που διακυβεύονται από ένα πιθανό Brexit.
Συμφέροντα οικονομικά-τραπεζικά, πολιτικά, γεωστρατηγικά, συμφέροντα που στα ανώτατα κλιμάκιά τους δεν έχουν στεγανά και διαπλέκονται με μυστικές υπηρεσίες, με υπηρεσίες ασφαλείας, λόμπι, "λέσχες", ακόμη και με το οργανωμένο έγκλημα, δεν έβαλαν το χεράκι τους πιθανόν και σ' αυτή την δολοφονία, ελπίζοντας σε εκφοβισμό των μαζών και σε αναστροφή το κλίματος που ήδη έχει διαμορφωθεί υπέρ της εξόδου της Βρετανίας απ' την Ε.Ε.

Πολύ εύκολα και με την καθοδήγηση και γνώση των επιστημόνων-εγκληματιών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύστημα πλούτου-εξουσίας, θα μπορούσαν να χειραγωγήσουν ένα άτομο με το υπόβαθρο του συγκεκριμένου δολοφόνου, όχι μόνον για να σκοτώσουν όποιον θέλουν προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, αλλά ακόμη και να διαπράξει ομαδικές δολοφονίες ή να γίνει κομάντο αυτοκτονίας.

Μπροστά σε τέτοιου είδους γεγονότα, το πιό απλό και το πιό αποτελεσματικό ερώτημα που μπορεί να θέσει κανείς για να διακρίνει την αλήθεια, είναι: "ποιός ωφελείται απ΄την πράξη αυτή;"
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ολοφάνερο πως ωφελούνται αυτοί που θέλουν να εκφοβίσουν και να καθηλώσουν τις μάζες στην σημερινή "κατάσταση πραγμάτων" (το περίφημο στάτους κβο), που δεν είναι άλλη από την επικυριαρχία της Ε.Ε. επί των κρατών-μελών της.

Βλέπουμε εδώ πόσο τεράστια και πόσο αμείλικτα είναι τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής Νέας Τάξης, που δεν διστάζουν να θυσιάσουν έναν δικό τους άνθρωπο (στην προκείμενη περίπτωση την βουλευτή Κοξ) για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Κι εμείς εδώ φανταστήκαμε πως με μιά-δυό ψευτοπορείες και δυό-τρείς απεργίες της μιάς μέρας θα μπορούσαμε να πολεμήσουμε το κτήνος.
Φανταστήκαμε πως με ένα εκ βάθρων δωσιλογικό πολιτικό σύστημα υπήρχε περίπτωση να αντιταχθούμε στους διεθνείς εγκληματίες.
Δεν είναι έτσι.
Είδαμε τί έγινε: Στο δικό μας το περσινό δημοψήφισμα βρήκαν τους πρόθυμους "αριστερούληδες" και παρέκαμψαν την βούληση του λαού.
Τώρα, που προβλέπουν πως η βρετανική κυβέρνηση θα σεβαστεί το όποιο αποτέλεσμα του δικού τους δημοψηφίσματος, προσπαθούν να προκαταλάβουν το αποτέλεσμα με κάθε μέσο.

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.
Εμείς εδώ για να ανατρέψουμε πιά την κατάσταση θέλει απόφαση πολλή.
"...Θέλει νεκροί χιλιάδες να' ναι στους τροχούς.
Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους..."

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Άνοιξη ακριβή!..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator