ΚΙΑΤΟ: Πανηγυρίζουν που έφτιαξαν 6 χιλιόμετρα δρόμο σε 34 χρόνια !!!

0



Εγκαινιάστηκε επιτέλους μετά από 34 χρόνια ο οδικός άξονας Λαύκα-Καστανιά σε μια σεμνή τελετή, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου και των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Κωνσταντίνου Λέγγα, Απόστολου Παπαφωτίου, Αθανάσιου Γκίκα και Γιώργου Πετρίτση.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Αντιδήμαρχος Σικυωνιών κ. Καρακούσης, πρόεδροι των τοπικών Ενοτήτων καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πανηγυρίζουν που έφτιαξαν 6 χιλιόμετρα δρόμο σε 34 χρόνια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator