3.250 αστυνομικοί φρουρούν δημοσιογράφους και σβήσε με κυρά μου απ΄τα τεφτέρια σου!!!

0Μόνο μία δημοσιογράφος του Mega διαθέτει 4-6 αστυνομικούς

Περασμένα μεσάνυχτα στην Ηρώδου Αττικού.

Η ώρα που οι άνδρες Ασφαλείας του Πρωθυπουργικού και του Προεδρικού Μεγάρου αλλάζουν βάρδια.

Ενα Toyota Corolla με κατεβασμένα τα παράθυρα και την μουσική στην διαπασών διασχίζει την αριστοκρατική Ηρώδου Αττικού.

Ο οδηγός αστυνομικός της φρουράς του πρωθυπουργού που καταφθάνει μερακλωμένος για να αντικαταστήσει συνάδελφό του.

Από τον Ian Ford

Από την κασετοφωνιά ακούγεται το

-Σβήσε με κυρά μου από τα τεφτέρια σου…

Οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είναι ακροβολισμένοι στους Κήπους του Ζαππείου πετάγονται πίσω από τις φυλλωσιές. Ησυχάζουν όταν διαπιστώνουν ότι πρόκειται για μερακλωμένο συνάδελφό τους.

Δεν ησυχάζουν όμως οι περίοικοι που ειδοποιούν την Αστυνομία για διατάραξη κοινή ησυχίας. Το θέμα ακολούθησε την υπηρεσιακή οδό.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν που με την τροπολογία επέστρεψε στους αστυνομικούς συνοδούς του να διανυκτερεύουν στο ίδιο ξενοδοχείο μ΄εκείνον επίσημα διαθέτει φρουρά 7 αστυνομικών. Ανεπίσημα οι αστυνομικοί που είναι αποσπασμένοι στον Αλέξη Τσίπρα είναι πολύ περισσότεροι κάποιοι μάλιστα under cover.

Tα αυστηρά μέτρα ασφαλείας είναι κατανοητά όταν πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας.

Πως όμως να καταπιείς την πρόκληση των 3.250 αστυνομικών οι οποίοι είναι αποσπασμένοι ως προσωπικοί φρουροί δημοσιογράφων, πολιτικών και δικαστικών;

Μόνο μία δημοσιογράφος του Mega διαθέτει 4-6 αστυνομικούς. Υπάρχει δημοσιογράφος ο οποίος για λόγους ασφαλείας πολύ συχνά δεν διανυκτερεύει στο σπίτι του αλλά σε άλλο χώρο. Και το δεύτερο διαμέρισμα του εν λόγω δημοσιογράφου φρουρείται με περιπολικά, μοτοσυκλέτες και φυσικά πολλούς άνδρες της Αστυνομίας.

Σε πολλές περιπτώσεις οι αστυνομικοί-φρουροί των δημοσιογράφων ξεπερνούν ακόμη και την φρουρά του πρωθυπουργού.

Σας θυμίζουμε ότι ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι θα σταματήσει αυτή η ξεφτίλα με την πολυπληθή ομάδα φρούρησης δημοσιογράφων από ενστόλους που πληρώνει ο μαλάκας φορολογούμενος.

Ο πρωθυπουργός κράτησε την υπόσχεσή του όπως και την αντίστοιχη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τάχα δεν θάπαιρναν κρατικές λιμουζίνες…

Το κράτος αυτό αδέλφια είναι πολύ ξεφτιλισμένο και κανείς δεν θέλει να το αλλάξει…
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "3.250 αστυνομικοί φρουρούν δημοσιογράφους και σβήσε με κυρά μου απ΄τα τεφτέρια σου!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator