Ο «Κήρυκας Χανίων» του Κων. Μητσοτάκη έλαβε δάνειο 300.000 ευρώ, αλλά δεν επέστρεψε ούτε ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σαντορινιός, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, κατήγγειλε τη χορήγηση δανείου 300.000 ευρώ στον Κήρυκα Χανίων, συμφερόντων του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κήρυκας Χανίων, του οποίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, έλαβε το δάνειο 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς το οποίο δεν αποπλήρωσε ποτέ. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Σαντορινιός η εταιρεία είχε σωρευτικές ζημιές πάνω από 200.000 ευρώ όταν της χορηγήθηκε το δάνειο.

Το Δεκέμβριο του 2015 η Τράπεζα Πειραιώς κατήγγειλε τη σύμβαση, καθώς δεν είχε εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Γ. Πουλόπουλος, που κατέθεσε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ότι θα πρέπει να δει αυτή την περίπτωση και να επανέλθει, υπογραμμίζοντας πως το «να μην έχει πληρωθεί τίποτα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι λογικό».http://tvxs.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο «Κήρυκας Χανίων» του Κων. Μητσοτάκη έλαβε δάνειο 300.000 ευρώ, αλλά δεν επέστρεψε ούτε ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator