ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ για την έκθεση «Κορινθία 2016»

0


Η Πανελλαδική Έκθεση «Κορινθία 2016» είναι μια σημαντική επιχειρηματική εκδήλωση για τον τόπο μας, που με επιτυχία καθιέρωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Μια έκθεση που προβάλει τις τοπικές μας επιχειρήσεις, δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις άλλων περιοχών της Ελλάδας να έρθουν στον τόπο μας, φέρνει κόσμο στην Κορινθία, την οποία καθιστά σημείο αναφοράς το διάστημα αυτό. Ως επιχειρηματίας – εκθέτης έμεινα ικανοποιημένος από την συμμετοχή και της δικής μου επιχείρησης στην τελευταία έκθεση. Ως πολίτης αυτού του τόπου, με ευχαριστεί να βλέπω στην Κορινθία να διοργανώνονται σημαντικά γεγονότα με τέτοια εμβέλεια.

Το περασμένο έτος, λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των capital controls η έκθεση δεν κατέστη δυνατό να διοργανωθεί. Φέτος, πρέπει πάση θυσία αυτή η επιτυχημένη έκθεση να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της και οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε σε αυτό. Να ανοίξει τις πόρτες της σε έναν χώρο φυσικά που θα πληροί της προδιαγραφές, νόμιμο και ασφαλή για όλους, λειτουργικό και ευχάριστο. Αυτός ο χώρος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό κοντά στην έδρα του νομού, στην πόλη της Κορίνθου και αν γίνεται στο κέντρο αυτής, ώστε η λειτουργία της να υποστηρίξει ταυτόχρονα την αγορά της Κορίνθου και φυσικά να προβάλει την Κόρινθο.

Εγώ, ως επιχειρηματίας θα είμαι εκεί, με το περίπτερο της επιχείρησής μου, προσδοκώντας τα καλύτερα. Όμως για την επιτυχία αυτής της έκθεσης, πρέπει να συμβάλουν όλοι, υποστηρίζοντας την διοργάνωση μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορώ να δεχτώ, αυτή η έκθεση να γίνεται αιτία αντιπαράθεσης, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις πριν καν διοργανωθεί και πάλι, γεγονός που μπορεί να την απαξιώσει και να την δυσφημίσει.
Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ για την έκθεση «Κορινθία 2016»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator