ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 1ο διήμερο φεστιβάλ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΧΙΑΣ»

0Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο διήμερο φεστιβάλ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΧΙΑΣ» το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουνίου στο Κέντρο Νέων Κορινθίας που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός Αλληλέγγυας Οικονομίας «Αλλότροπον».

Η διαχειριστική ομάδα του Αλλότροπον ευχαριστεί θερμά τους έκθετες βιολογικών/οικολογικών προϊόντων και χειροτεχνών, τους εθελοντές: τον Σωκράτη που ανέλαβε το Allofun, την Μίρκα, τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον φωτογράφο Τσέτσι.

Από καρδιάς ευχαριστεί τον Haig Yazdjian, τον Βαγγέλη Καρίπη και τον Γιώτη Κιουρτσόγλου που ανταποκριθήκαν αμέσως στην πρόσκληση του Αλλότροπον και χάρισαν το Σάββατο 25/6 μια μοναδική και μαγική βραδιά, ακόμα ευχαριστεί τους TOBY X JIMMYCOOL (ΝΕΑ ΟΡΙΑ), ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ), LIBERTA X ONE DK (ΑΜΦΙΘΥΜΙΑ) JOHNNY P. X ΧΡΩΜΑ ΜΟΥΝΤΟ, VERITAS και FUZZI (Sound Mutiny) της Hip Hop σκηνής που ένωσαν τις φωνές τους την Κυριακή 26/6 και φώναξαν τραγουδιστά PROTECT THE EARTH!!!

Τέλος ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τους φίλους του Αλλότροπον που ενίσχυσαν ηθικά και οικονομικά ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες του διημέρου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 1ο διήμερο φεστιβάλ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΧΙΑΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator