Το φεστιβάλ Ziria Music Festivals αποκτά αδελφάκι: «Zirius Radio»

0Αγαπητοί Zirius, το φεστιβάλ μας αποκτά αδελφάκι.

Η κυοφορία εξελίσσεται κανονικά και ο γιατρός μας έδωσε ημερομηνία για τις 8 Ιουνίου. Η νονά αποφάσισε το όνομα αυτού, που όπως είπαν όσοι το συζητήσαμε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το: «Zirius Radio», ένα web radio που θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Η προσέγγιση θα είναι από τον ευρύτερο χώρο της ροκ, με έμφαση σε νέες παραγωγές, αλλά ο σταθμός μας δεν θα έχει στεγανά. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με το Ziria Music Festival θα δίνουμε χώρο σε όλα τα είδη, εκτός των …ακατανόμαστων! Εννοείται ότι τιμητική θέση θα έχουν όλες οι μπάντες που έχουν παίξει και που παίζουν στα Ziria Music Festivals!

Επίσης από το σταθμό μας δε θα λείπει εντελώς η ξένη μουσική. Θα ακούγεται και ξένη μουσική, κυρίως φρέσκες παραγωγές και αφιερώματα από τους συνεργάτες μας, σε ειδικές ζώνες.

Συνολικά υπεύθυνος για το πρόγραμμα του Zirius Radio θα είναι ο Γιάννης Φλωράκης και ψυχή της ομάδας ο Θανάσης Κρεμασμένος που χωρίς αυτόν δεν θα είχε ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Η ομάδα συμπληρώνεται με πολλούς Zirius dj’s και μουσικούς που θα αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Έως τον Σεπτέμβρη ο σταθμός μας θα παίζει μόνο μουσική και σιγά-σιγά θα διαμορφωθεί πρόγραμμα με τους παραγωγούς μας.

Ελπίζουμε να προσφέρουμε έργο στην προώθηση της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής.

Ο χρόνος ξεκινάει στις 8 Ιουνίου και θα δείξει!

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το φεστιβάλ Ziria Music Festivals αποκτά αδελφάκι: «Zirius Radio»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator