Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.Π.Α.Π. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ (VIDEO)

0Την άποψή του για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την συνεργασία του Δήμου Κορινθίων και ποιο συγκεκριμένα τού Νομικού Προσώπου που προεδρεύει με τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων κ. Παναγιώτης Λαμπρινός.korinthostv.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.Π.Α.Π. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator