Stigma Swing Dixie Band : «Ένα Live – Ένα Ευχαριστώ»

0Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής που γιορτάζεται παγκόσμια, η Stigma Swing Dixie Band, προσκεκλημένη από το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων, ανεβαίνει ξανά στο πάλκο για μια συναυλία , που θα ενώσει τον ήχο της με τους ήχους άλλων ορχηστρών σ` όλο τον κόσμο .

Η συναυλία αυτή έχει τον επιμέρους τίτλο «ένα Live – ένα Ευχαριστώ» και είναι η ευκαιρία που έψαχναν από κοινού το ΚΕΠΑΠ και η STIGMA για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους και να πουν ένα «Ευχαριστώ» σε έναν υπέροχο Άνθρωπο – Μουσικό και φίλο της Κορίνθου .

Τετάρτη 22 Ιουλίου , στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, ώρα 21:00 «Ένα Live – Ένα Ευχαριστώ»

Λίγα λόγια για τη Stigma Swing Dixie Band Stigma Swing Dixie Band : «Ένα Live – Ένα Ευχαριστώ»

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής που γιορτάζεται παγκόσμια, η Stigma Swing Dixie Band, προσκεκλημένη από το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων, ανεβαίνει ξανά στο πάλκο για μια συναυλία , που θα ενώσει τον ήχο της με τους ήχους άλλων ορχηστρών σ` όλο τον κόσμο .

Η συναυλία αυτή έχει τον επιμέρους τίτλο «ένα Live – ένα Ευχαριστώ» και είναι η ευκαιρία που έψαχναν από κοινού το ΚΕΠΑΠ και η STIGMA για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους και να πουν ένα «Ευχαριστώ» σε έναν υπέροχο Άνθρωπο – Μουσικό και φίλο της Κορίνθου .

Τετάρτη 22 Ιουλίου , στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, ώρα 21:00 «Ένα Live – Ένα Ευχαριστώ»

Λίγα λόγια για τη Stigma Swing Dixie Band :

Η Stigma δημιουργήθηκε από τον Κώστα Φιλιππίδη το 1980 από μουσικούς της τότε Φιλαρμονικής Κορίνθου & της Λέσχης Jazz Κορίνθου. Έχει εμφανιστεί στην Ελληνική Κρατική Τηλεόραση καθώς και σε άλλες Κρατικές τηλεοράσεις στην Ευρώπη. Έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα Dixie και Jazz Festival σε όλη την Ευρώπη, Γαλλία , Γερμανία , Βουλγαρία , Ρουμανία ,Σερβία , Τουρκία κ.α.

Θέλoυμε όσο τίποτε να παίζουμε για το κοινό και αυτό συνηθίζουμε να κάνουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία, παίζοντας για τον κόσμο σε πεζόδρομους σε πλατείες, σε μπαρ , σε θέατρα και φεστιβάλ ... όλες τις εποχές του χρόνου. Μας αρέσει να παίζουμε ακόμη και στο δρόμο, «στήνοντας» «θεατράλε» εμφανίσεις αφού τα όργανα που παίζουμε είναι ακουστικά. Κάποιοι είπαν ότι είμαστε «του δρόμου» αλλά σας βεβαιώνω, δεν μας πείραξε καθόλου. Παίζουμε με την ίδια χαρά fully-equiped ή unplugged .

Θεωρούμε τους εαυτούς μας εξ` αιτίας αυτού κάτι σαν... ακτιβιστές της μουσικής , μιας και είμαστε παντός περιβάλλοντος και... καιρού, στο δρόμο άλλωστε, γνωρίζεις καλλίτερα το κοινό σου... επικοινωνείς , του μιλάς , σου μιλάει, σε κρίνει, σ` αγκαλιάζει και κάποιες φορές... μοιράζεσαι, ακόμη και το κονιάκ σου που έχεις για το κρύο...
μια ματιά στο youtube που θα βρείτε υλικό, πληκτρολογώντας “Stigma Swing Dixie Band” που θα βρείτε ένα σύντομο βιογραφικό (ιστορία, δισκογραφία, εμφανίσεις) Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς του είδους και Θεωρείται πλέον από από τις μοναδικές στο είδος αυτό στην Ελλάδα. .

Oι μουσικοί της Μπάντας αναλυτικά είναι :

Νίκος Κωνσταντέλος : Τρομπέτα
Δημήτρης Καραγιάννης : Σαξόφωνο
Γιάννης Τζέλης : Κλαρινέτο
Τάκης Τριπολιτσιώτης : Σουζαφόν *
Παναγιώτης Κωνσταντέλος : Washboard, τύμπανα
Σωκράτης Λελέκος : Banjo- φωνητικά
Γιάννης Βουλιουρής : Πιάνο
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Stigma Swing Dixie Band : «Ένα Live – Ένα Ευχαριστώ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator