ΠΙΣΩ ΤΣΑΜΗΔΕΣ - O Πρόεδρος της Δημοκρατίας έτοιμος να καταλάβει την Κόκκινη Μηλιά

0



Δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του και την μετέφερε στην Realnews

Είναι πολύ θυμωμένος με την Αγκυρα και τα Τίρανα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οι συνεργάτες του οποίου δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή του και την διέρρευσαν στην Realnews:

Mάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τριγυρνούσε στο προεδρικό μέγαρο και φώναζε το όνομα του ήρωα στρατηγού Ματαφιά για να αυτοντοπαριστεί:

–«H πρόκληση της Τουρκίας δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδας, αλλά ευθέως κατά του ευρωπαϊκού και του εν γένει δυτικού πολιτισμού. Ας αναλογιστούμε ότι η Αγία Σοφία είναι μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO».

Aυτό το βαρύγδουπο είπε ο Παυλόπουλος για την Αγιά Σοφιά.

Δείτε τώρα πως απάντησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ, αναφερόμενος στην ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία, κατά την περίοδο του Ραμαζανιού:

–«H χρήση της Αγίας Σοφίας αποτελεί υπόθεση της Τουρκίας. Ταυτόχρονα η Αγία Σοφία είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και θα επιθυμούσαμε να υπάρχει μια χρήση της Αγίας Σοφίας η οποία δεν αγγίζει το καθεστώς της ως Μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω ότι η Τουρκία εφαρμόζει τις υποχρεώσεις που συνδέονται με το καθεστώς Μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο απολαμβάνει η Αγία Σοφία. Η Αγία Σοφία έχει χρησιμοποιηθεί επί αιώνες ως τζαμί. Το τι πιστεύω δεν παίζει ρόλο, νομίζω. Και το τι πιστεύουν άλλοι σε αυτό το έδρανο (ενν. των εκπροσώπων της κυβέρνησης) δεν παίζει ρόλο. Σαφή απάντηση μπορείτε να βρείτε ίσως με το να μην απευθύνετε το ερώτημα σε μας, αλλά σε αυτούς που έλαβαν τα μέτρα σχετικά με την Αγία Σοφία…».

Αυτή ήταν η απάντηση των Γερμανών οι οποίοι το μόνο που δεν είπαν είναι

-Στ΄απίδια μας η Αγιά Σοφιά…
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως θα αντιδράσουν οι Γερμανοί εάν ένα πρωί οι Τούρκοι καταλάβουν μια ελληνική βραχονησίδα. Οι Γερμανοί θα πουν: Πάρτε κι άλλες δύο…

Βέβαια σ΄αυτή την περίπτωση θα έλθει ο στρατός του Πούτιν (που είναι φίλος του Προκόπη) να πολεμήσει στο πλευρό της Ελλάδας κατά της Τουρκίας…

Εξίσου σκληρός και με τα Τίρανα ήταν ο Προκόπης σύμφωνα πάντα με τους συνεργάτες του οι οποίοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή του και την μετέφεραν στην Realnews:

-«Αν η Αλβανία σέρνεται πίσω από τους συνεργάτες και τους νοσταλγούς των ναζί, είναι δικό της ζήτημα. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να “πουλάει” φιλία στην Ελλάδα».
Aφού τα είπε αυτά ο Πρόεδρος άρχισε τις πρωινές πολεμικές ασκήσεις στο προεδρικό μέγαρο σύμφωνα με τις τηλεοδηγίες που του έχει δώσει ο Πάνος Καμμένος σε VIDEO…

Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΙΣΩ ΤΣΑΜΗΔΕΣ - O Πρόεδρος της Δημοκρατίας έτοιμος να καταλάβει την Κόκκινη Μηλιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator