Πολύνεκρο χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης για να ξεχαστεί το Brexit

0



Η Μέρκελ δίνει δεύτερη ευκαιρία στην Αγγλία

H Aγγλία δεν φεύγει από την Ε.Ε. Η επιθυμία των ΗΠΑ είναι εντολή για την καγκελάριο Μέρκελ. Οσοι διάβασαν προηγούμενη ανάρτηση του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο οι Αγγλοι πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν στο διαζύγιο. Του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος προηγούνται κάποιοι άγραφοι αλλά και γραπτοί νόμοι που θέλουν την Γερμανία να μοιράζεται την ηγεσία της Ευρώπης με την Αγγλία, την Γαλλία, την Ιταλία.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνουν οι 4 τους στην Ε.Ε. αυτή θα εξακολουθεί να υπάρχει ως ένα ισχυρό κέντρο εξουσίας. Είναι τεράστια τα συμφέροντα και τα ρίσκα. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ομπάμα έδωσαν το μήνυμα στην Μέρκελ.

Ακολούθησε δήλωση του εκπροσώπου της καγκελαρίας για την 2η ευκαιρία που θα πρέπει να δωθεί στους Αγγλους.

Τι χρειάζεται όμως να μεσολαβήσει ώστε να ξεχαστεί ακόμη και από τους ίδιους τους Βρετανούς το δημοψήφισμα;

Κάτι πολύ μεγάλο. Ενα μεγάλο “τρομοκρατικό” χτύπημα ας πούμε με πολλούς νεκρούς και αμέσως μετά ένα διάγγελμα από την Μέρκελ η οποία θα υπογραμμίζει την σημασία να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη απέναντι στην Τρομοκρατία. Στην συνέχεια ένα ηλεκτρονικό δημοψήφισμα θα εμφάνιζε τους βρετανούς μετανοημένους και υπέρ της παραμονής με μυθικά ποσοστά που θα ξεπερνούσαν το 80%.

Το πιο πιθανό είναι την “δουλειά” από δω και πέρα να την αναλάβουν οι μυστικές και άλλου είδου υπηρεσίες.

Ενα πολύνεκρο χτύπημα θα άλλαζε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος… Αλλωστε ο πλανήτης σκέφτεται και λειτουργεί με τηλεοπτικά αντανακαστικά. Θυμηθείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έσκιζε τα μνημόνια και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ. Ε, κάπως έτσι θα γίνει και με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Οσο αφορά τις απειλές των οργάνων της Ε.Ε. προς την Αγγλία αυτές το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τρομάζουν όσους ψήφισαν υπέρ του brexit για να συνέλθουν το γρηγορότερο…
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολύνεκρο χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης για να ξεχαστεί το Brexit"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator