Θρίλερ με την αιτία της πυρκαγιάς στο τζιπ του εκδότη - Τι έδειξε το βίντεο

0Από την ανάλυση του βίντεο της πορείας του πολυτελούς τζιπ που φέρεται να οδηγούσε ο εκδότης, Παναγιώτης Μαυρίκος, προέκυψαν νέα στοιχεία.

Το όχημα φαίνεται ότι κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας με ταχύτητα περίπου 130 χιλιομέτρων.

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο φαίνεται να παρεκκλίνει της πορείας του με κατεύθυνση προς τα αριστερά. Βρίσκει στο στηθαίο και σέρνεται για περισσότερα από 100 μέτρα. Στη συνέχεια ξεσπά πυρκαγιά.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός, δεν κάνει καμία προσπάθεια να βγει από το αυτοκίνητο. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει χάσει τις αισθήσεις του πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Στην συνέχεια, διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να τον βγάλουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θρίλερ με την αιτία της πυρκαγιάς στο τζιπ του εκδότη - Τι έδειξε το βίντεο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator