Τουρκάλα βουλευτής Γερμανίας: "Να απαγορευθεί η είσοδος του Ερντογάν στην Ευρώπη"!

0



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Ιδιαίτερα σκληρή προς τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ήταν η τουρκικής καταγωγής βουλευτίνα του γερμανικού Φιλελεύθερου Αριστερού Κόμματος, Sevim Dağdelen, η οποία σχολιάζοντας τις κυρώσεις της Τουρκίας στους Τούρκους βουλευτάς του γερμανικού κοινοβουλίου επειδή ψήφησαν την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας, ζήτησε από την γερμανική κυβέρνηση να απαγορέψει την είσοδο Ερντογάν στην Γερμάνια και κατά προέκταση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μάλιστα! (Αλήθεια θα τολμούσε κάτι τέτοιο να το ζητήσει κάποιος Έλληνας ευρωβουλευτής, καθώς οι τουρκικές προκλήσεις περισσεύουν;).

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος που επικαλείται δημοσίευμα της γερμανικής Bild, η Sevim Dağdelen, Τουρκάλα βουλευτίνα του γερμανικού κοινοβουλίου ζήτησε από τον γερμανική κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους από την Τουρκία εξέφρασαν απειλές για βουλευτές του γερμανικού κοινοβουλίου που ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας, συμπεριλαμβανομένου και του Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Sevim Dağdelen, όχι μόνο δεν πτοείται ή φοβάται από τις τουρκικές απειλές, αλλά θα περάσει και στην αντεπίθεση κατά του ίδιου του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, καταγγέλλοντάς τον σαν στυγνό δικτάτορα που καταπιέζει τον ίδιο του τον λαό.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Bild, οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές της Γερμανίας θα καταφύγουν στο ευρωπαϊκόο δικαστήριο κατά του Ερντογάν μετά τις απειλές που έχουν εκτοξευτεί ακόμα και κατά της ζωής τους.

Φαίνεται πως ο Ερντογάν εδώ… βρήκε τον δάσκαλο του!

Πηγή ΝikosΧeiladakis
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τουρκάλα βουλευτής Γερμανίας: "Να απαγορευθεί η είσοδος του Ερντογάν στην Ευρώπη"!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator