Διάψευση αναρχικών για την αντισυγκέντρωσή τους σήμερα στην πλατεία Συντάγματος

0



Άνθρακες αποδείχθηκε τελικά ο θησαυρός αναφορικά με την είδηση που κυκλοφόρησε για αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών την Τετάρτη στο Σύνταγμα.
Άλλη μια προσπάθεια - επιχείρηση προκειμένου να αποτύχει η συγκέντρωση μας έπεσε στο κενό. Και δεν ήταν η μόνη.
Είναι βέβαια, απορίας άξιο γιατί η είδηση κυκλοφόρησε 24 ώρες πριν την συγκέντρωση. 

Φίλοι και Φίλες
Κοινοποιείστε αυτό το μήνυμα παντού, ενημερώσετε μέσω SMS, social media και τηλεφωνικής επικοινωνίας όλους τους γνωστούς και φίλους σας για αυτή την εξέλιξη αλλά και για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία μας.
Έμειναν λίγες ώρες πριν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που θα είναι αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα και της ΔΙΚΗΣ μας καθημερινής προσπάθειας για να δημιουργήσουμε το κύμα αμφισβήτησης απέναντι στη σημερινή κυβερνητική πολιτική.
Αύριο θα στείλουμε το πρώτο μεγάλο μήνυμα με την παρουσία και τη συμμετοχή μας.
Συνεχίζουμε!

Η διάψευση: https://athens.indymedia.org/post/1560213/

Για το #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Οι διοργανωτές
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διάψευση αναρχικών για την αντισυγκέντρωσή τους σήμερα στην πλατεία Συντάγματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator