Γιατί το αστέρι του Μοχάμεντ Άλι στη "Λεωφόρο Δόξας" είναι πάνω σε τοίχο

0Το 2002 ο Μοχάμεντ Άλι απέκτησε το δικό του αστέρι στην περίφημη "Λεωφόρο Δόξας" του Χόλιγουντ. Το αστέρι του θρυλικού πυγμάχου ωστόσο τοποθετήθηκε στον τοίχο αντί για το δάπεδο του Kodak Theatre.

"Δεν θα ήθελα να υπάρχει το όνομά μου κάπου όπου θα μπορούν να περπατούν από πάνω του άνθρωποι που δεν δείχνουν σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπό μου" είχε δηλώσει ο Μοχάμεντ Άλι, συμπληρώνοντας: "Κουβαλάω το όνομα του Προφήτη Μοχάμεντ και είναι αδύνατον να επιτρέψω να ποδοπατούν το όνομά του".

Πηγή: independent.co.uk
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί το αστέρι του Μοχάμεντ Άλι στη "Λεωφόρο Δόξας" είναι πάνω σε τοίχο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator