Πυροβολισμοί με ένα τραυματία σημειώθηκαν στα Εξάρχεια σήμερα το πρωί

0
Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, δύο άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα άνοιξαν πυρ εναντίον αγνώστων στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους, εκατό μέτρα πάνω από την πλατεία Εξαρχείων.

Υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Αστυνομία που έχει φτάσει μόλις στο σημείο, έχει βρει δύο κάλυκες ενώ η ηλικία του θύματος υπολογίζεται γύρω στα 35.

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πυροβολισμοί με ένα τραυματία σημειώθηκαν στα Εξάρχεια σήμερα το πρωί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator