ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ - Δεν πρόκειται να δώσουν άλλη δόση στην Ελλάδα, μόνο χρεοκοπία!

0



Δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί κανείς με αυτό το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος

Oπως όλα δείχνουν η δόση που πήρε η Ελλάδα από τους δανειστές της είναι η τελευταία. Πάπαλα. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί κανείς με αυτό το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος από την στιγμή που οι Αγγλοι γύρισαν την πλάτη στην Ευρώπη της ανίκανης Μέρκελ και του σαρδανάπαλου Ολάντ. Το παιγνίδι αρχίζει να γίνεται συναρπαστικά άγριο και απαιτεί ηγέτες με προσωπικότητα κι όχι τα σημερινά σούργελα που παίζουν με τις τύχες της Ευρώπης…

Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ - Δεν πρόκειται να δώσουν άλλη δόση στην Ελλάδα, μόνο χρεοκοπία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator