Καταδικάστηκε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το «φουσκωμένο έλλειμμα»

0


Σήμερα, ολοκληρώθηκε η δίκη (διήρκεσε δύο ημέρες) για τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, που αφορούσε την υπόθεση για την παραπομπή του για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου αναφορικά με το «πλαστό» έλλειμμα.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ανδρέας Γεωργίου καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή, λόγω πρότερου έντιμου βίου.

Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Μάρτυρές του ήταν δύο στελέχη της EUROSTAT και μια διευθύντρια λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, ωστόσο δεν έπεισαν το δικαστήριο, καθώς όλα τα επιχειρήματά τους «αποκρούστηκαν» από τη δικηγόρο Άρτεμις Διδίλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δικαστικές περιπέτειες δεν σταματούν εδώ, αφού σε βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον άλλοτε Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαο Στρόμπλο.

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταδικάστηκε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το «φουσκωμένο έλλειμμα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator