ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ - Αλλάζει η όψη της Κορίνθου!

0Η μία μετά την άλλη ολοκληρώνονται οι απαραίτητες γραφειοκρατικές και ουσιαστικές διαδικασίες για το λιμάνι της Κορίνθου και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Μετά το Master Plun που εγκρίθηκε παραμονές των εκλογών του 2014 εγκρίθηκε και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Λιμάνι της Κορίνθου. Πλέον ο δήμος μπορεί να προχωρήσει σε έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.
Εργα και αναπλάσεις που θα στρέψουν το πρόσωπο της Κορίνθου στη θάλασσα.
Μελέτες υπάρχουν όπως και εντυπωσιακές προτάσεις που θα δημιουργήσουν ένα νέο πρόσωπο στην πρωτεύουσα του νομού.
Η ανάπλαση όλου του παραλιακού μετώπου θα δώσει νέους χώρους και εικόνες που θα κάνουν πολύ καλύτερη την ποιότητα ζωής των Κορινθίων.

ΠΗΓΗ

Υ.Γ. Αναμένεται διευκρινιστική ανάρτηση της Δημογεροντίας της πόλης σχετικά με την ΜΠΕ την οποία τελικά ενέκρινε ο πρόεδρας ακολουθούμενη από τις γνωστές ευχαριστίες!
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ - Αλλάζει η όψη της Κορίνθου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator