Στην Ελλάδα θα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ ώσπου να σβήσει ο ήλιος !!!

0



Oλόκληρη η σελίδα 3 της της κυριακάτικης γερμανικής FAZ (Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung) ήταν αφιερωμένη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτση ο οποίος είναι υπεύθυνος για το προσφυγικό. “Οι επαναστάτες είναι τώρα εκσυγχρονιστές”, ο τίτλος.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι κατέγραψαν μια μέρα του βουλευτή πλέκοντας το εγκώμιο του ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός είχε “ανατινάξει” συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη επειδή είχε εκνευρισθεί από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τώρα ως εκ θαύματος η έγκριτη γερμανική εφημερίδα στάζει μέλι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα Γερμανός τραπεζίτης μιλώντας στον ανταποκριτή μας στο Βερολίνο Βασίλη Ασβεστόπουλο είπε την εξής χαρακτηριστική φράση:

-Στην Ελλάδα θα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ ώσπου να σβήσει ο ήλιος!!!

Ακούγοντας την ατάκα σκεφθήκαμε ότι πρέπει να είναι πολύ οργισμένοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή να μην του έχουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η άποψη του Γερμανού τραπεζίτη είναι και άποψη της Καγκελαρίας ή του Σόιμπλε αλλά ένα χρόνο πριν κανείς δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι Γερμανοί άνθρωποι της αγοράς θα μιλούσαν με τόσο θετικό τρόπο για τον Ελληνα πρωθυπουργό…Zητήσαμε διευκρινήσεις για την άποψή του.

-Στη παρούσα φάση με την αναταραχή του brexit λογικό είναι η Γερμανία να σταθεί πιο κοντά σ όσους εξυπηρετούν το πελατειακό τους κράτος και το κράτος των Βρυξελλών…,

μας εξήγησε για να καταλήξει:

-Ο καθένας προσπαθεί μέσα στην αναμπουμπούλα να αρπάξει το μερίδιό του…

Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ελλάδα θα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ ώσπου να σβήσει ο ήλιος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator