Γιάννης Σκλίας: "Όταν και εάν έρθουν οι πρόσφυγες στον Δήμο μας πιθανότατα να είμαι εκεί να τους υποδεχθώ"

0


Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σκλίας, με επώνυμο σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απαντά στους αναγνώστες του loutrakiblog.gr σχετικά με το θέμα των μεταναστών...

1ον) Δεν κρύβομαι από κανέναν και ούτε πρόκειται, αντιθέτως εσύ κρύβεσαι (και μεταξύ μας ίσως να κάνεις και καλά)
2ον) Όταν και εάν έρθουν οι πρόσφυγες στον Δήμο μας πιθανότατα να είμαι εκεί να τους υποδεχθώ
3ον) Η κοινωνία του Δήμου μας είναι πολύ πιο προοδευτική και ανθρωπιστική απο όσο νομίζεις (απόδειξη η εντυπωσιακή προσέλευση των δημοτών στη συλλογή αγαθών για τους πρόσφυγες που διοργάνωσαν πολίτες και ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ λουτρακίου), άρα άδικα γράφεις..
4ον) Εάν έκανες τον κόπο να έρθεις στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Χ.Βερναρδάκη θα καταλάβαινες (θέλω να πιστεύω) οτι δεν είχε καμία σχέση με το θέμα και
5ον) μου (ή καλύτερα μας) αποδίδεις ιδιότητες που δεν ισχύουν, αυτή η ενδεχόμενη σύμβαση είναι μεταξύ της Υπατης Αρμοστείας και ιδιωτών


Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιάννης Σκλίας: "Όταν και εάν έρθουν οι πρόσφυγες στον Δήμο μας πιθανότατα να είμαι εκεί να τους υποδεχθώ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator