ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα «Ο αέρας που αναπνέουμε»

0Ο αέρας που αναπνέουμε!

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συναυλία του Κύκλου «Μουσική και Λόγος» στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα! (Αράτου 74 Κόρινθος)

Ένας ιδιαίτερος και πρωτότυπος διάλογος χαμηλών και υψηλών τόνων με συνομιλητές το τρομπόνι και δύο τραγουδιστές. Ένας προβληματισμός σχετικά με «τον αέρα που αναπνέουμε», που τραγουδάμε, που φυσάμε και ξεφυσάμε!

Βάσια Ζαχαροπούλου (σοπράνο), Χρήστος Κεχρής (τενόρος), Κώστας Αυγερινός (τρομπόνι), Σοφία Ταμβακοπούλου (πιάνο)

Ώρα έναρξης 21.00
Είσοδος Ελεύθερη
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΔημοσίευση: Ιουνίου 02, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα «Ο αέρας που αναπνέουμε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator