ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ: ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ !!!

0«ΡΕΣΙΤΑΛ» ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Είναι απίστευτο τι μπορεί να συμβεί, όταν ο δεύτερος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας της χώρας, χωρίς να έχει μπει καν στον κόπο να επιβεβαιώσει μια τόσο σοβαρή πληροφορία, όπως οφείλει και εν προκειμένω αφορά στο εάν μια 16χρονη κοπέλα βρίσκεται ή όχι στη ζωή, αποστέλλει συλλυπητήριο μήνυμα στους γονείς της και μάλιστα αυτό δημοσιεύεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση!

Ο Νίκος Βούτσης έκανε μια μακάβρια γκάφα, η οποία είναι από μόνη της τραγική και αποθεώνει την ανευθυνότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Πώς είναι δυνατόν να μην μιλήσει με το περιβάλλον του βουλευτή ή ακόμη και με τον ίδιο, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;

Τελικώς, το προεδρείο της Βουλής εξέδωσε, λίγο μετά τις 13:00 νέα ανακοίνωση-επανόρθωση, με την οποία πλέον ο Νίκος Βούτσης δεν εκφράζει τα συλλυπητήρια του αλλά, την αμέριστη συμπάραστασή του και τη θερμή του αλληλεγγύη στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης.

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

Διαβάστε το μήνυμα - γκάφα του προέδρου της Βουλής προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο:

«Αγαπητέ Νίκο,
Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.
Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.».
Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ: ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator